Frivillige

Har du en god ide til en aktivitet? vil du byde ind med dit engagement i en gruppe? Så er det måske noget for dig at blive en af Paraplyens værdsatte frivillige.

Foto af skilt ved Aktivitetshuset Paraplyen

I Paraplyen har vi 134 frivillige, der alle bidrager med deres engagement, viden og erfaring, og er en uundværlig drivkraft i vores to afdelinger. I samarbejde med personalet løfter de frivillige en lang række opgaver, som er afgørende for, at Aktivitetshusene fungerer.

Hvem er de frivillige?

De frivillige er alle medlemmer af Aktivitetshuset Paraplyen. Til gavn for andre udfører de eksempelvis et stykke praktisk arbejde eller giver vejledning inden for et område. Her bidrager den enkelte med sin erfaring som tovholder for en gruppe eller en aktivitet.

Bliv frivillig

Jo flere engagerede frivillige vi har, des flere aktiviteter kan vi tilbyde vores medlemmer. Som frivillig i Paraplyen er du ambassadør for huset, og er dermed medvirkende til at fremme fællesskabet og den imødekommende ånd, vi hele tiden er opmærksomme på at bevare i huset.

Hvis du vælger at arbejde som frivillig, har du mulighed for at være en del af et særligt fællesskab og få anerkendelse for din indsats. Du vil som frivillig få støtte og vejledning af personalet og deltage på frivilligmøder, hvor der drøftes tanker, ideer og udfordringer.

Som frivillig forventer vi

  • At du er loyal overfor huset og medvirker til at alle får mulighed for en god oplevelse
  • At du holder dig orienteret om, hvad der sker i huset, og at du overholder dine aftaler
  • At du ved fravær orienterer personalet
  • At du overholder tavshedspligten i forhold til personoplysninger
  • At alle indkøb til aktiviteter aftales med personalet

Hvis du vil høre mere om at være med som frivillig, kan du rette henvendelse i receptionerne eller ringe til Anette i Frederiksværk på telefon 2329 1721 eller Jette i Hundested på telefon 2112 5194.

Sidst opdateret 1. februar 2019