Paraplyen - Hundested

Tirsdag den 24. oktober 2017 indviede borgmester Steen Hasselris Aktivitetshuset Paraplyen i Hundested
Der åbent dagligt fra kl. 9 til 16 undtaget fredag, hvor der lukkes kl. 15.

Velkommen til indvielse af ny afdeling i Hundested.

Aktivitetshuset Paraplyen har åbnet en lokalafdeling i Hundested, Borgmester Steen Hasselris indviede lokalerne i Hundested Medborgerhus den 24. oktober 2017.

Personale
Udvidelsen af Paraplyen er et langsigtet projekt, der skal udvikle sig over tid. Første etape var åbningen af to lokaler i Halsnæs Medborgerhus og Bibliotek. I den forbindelse er der ansat to medarbejdere, en kreativ og en administrativ aktivitetsmedarbejder, som i samarbejde med borgerne og Paraplyens øvrige personale skal skabe de rette rammer for Paraplyens medlemmer.

Bliv frivillig
Paraplyen har et bredt udbud af forskellige aktiviteter og sociale sammenkomster, som alle drives af frivillige ildsjæle. I foråret blev der afholdt et borgermøde omkring udvidelsen, hvor der kom mange gode idéer og forslag til aktiviteter i den nye afdeling. Paraplyen søger derfor frivillige, der kan være med til at udvikle afdelingen i Hundested.

Som frivillig i Paraplyen er man en værdifuld del af det særlige fællesskab, som kendetegner Paraplyen. Det skaber en helt unik energi i huset at det er de frivillige, som skaber rammerne for Paraplyens aktiviteter, uanset om det er en kreativ aktivitet, musik, kortspil eller helt enkelt handler om socialt samvær – kun fantasien sætter grænser.

Aktivitetshuset opbygges i etaper
Der er mange forventninger til afdelingen i Hundested. Fremadrettet ønsker Paraplyen at udvide tilbuddet i Hundested. I 2018 arbejdes der videre med tanken om at udvide Paraplyen Hundested med en bogcafé. Endvidere ønsker Paraplyen på sigt et motionsrum og brugerkøkken, hvilket er vedtaget i budgetforhandlingerne for 2018-2021.

Lær huset og medarbejderne at kende

Der er åbent mandag til torsdag kl. 9-16 samt fredag kl. 9-15

Brænder du for at blive frivillig, eller har du gode ideer til aktiviteter i det nye Aktivitetshus i Hundested, er du meget velkommen til at henvende dig til:

Virksomhedsleder Mie Madsen
Mail mima@halsnaes.dk
Telefon 47 72 24 22

eller

Viceleder Anette Pontoppidan
Mail anep@halsnaes.dk 
Telefon 23 29 17 21

Sidst opdateret 3. maj 2018