Frivillige

Brænder du for mennesker og fællesskab, eller har du en rigtig god ide til en aktivitet? Så er det måske lige noget for dig, at blive en af vores højt værdsatte frivillige i Paraplyen.

Foto af skilt ved Aktivitetshuset Paraplyen

I Paraplyen har vi omkring 120 frivillige, der alle bidrager med deres engagement, viden og erfaring og er en uundværlig drivkraft i huset. I samarbejde med personalet, formår de frivillige, at løfte en lang række praktiske opgaver som er afgørende for at huset fungerer.

Hvem er de frivillige?

De frivillige er medlemmer af Aktivitetshuset Paraplyen, der til gavn for andre udfører eksempelvis et praktisk stykke arbejde, giver vejledning indenfor deres område, hvor den enkelte kan bidrage med erfaring eller være tovholder for en gruppe og en aktivitet.

Bliv frivillig

Jo flere engagerede frivillige vi har, des flere aktiviteter kan vi tilbyde vores medlemmer. Som frivillig i Paraplyen er du ambassadør for huset, og er dermed medvirkende til at fremme fællesskabet og den imødekommende ånd, vi hele tiden er opmærksomme på at bevare i huset.

Hvis du vælger at arbejde som frivillig, har du mulighed for at være en del af et helt særligt fællesskab og opnå anerkendelse for din indsats. Du vil som frivillig få støtte og vejledning af personalet og deltage på frivilligmøder, hvor der drøftes tanker, ideer og udfordringer.

Som frivillig forventer vi

  • At du er loyal overfor huset og medvirker til at alle får mulighed for en god oplevelse.
  • At du holder dig orienteret om, hvad der sker i huset og at du overholder dine aftaler.
  • At du ved fravær orienterer personalet.
  • At du overholder tavshedspligten i forhold til personoplysninger.
  • At alle indkøb til aktiviteter aftales med personalet.

Hvis du vil høre mere om at være med som frivillig kan du rette henvendelse i receptionen eller ringe til Anette på telefon 2329 1721.

Sidst opdateret 26. april 2018